#VinFast

VF 8
Rijbereik WLTP
Tot 471 km2
Max. vermogen
Tot 300 KW - 402 PK
Vanaf
599,00 €A
VF 9
Rijbereik WLTP
Tot 594 km2
Max. vermogen
Tot 300 KW - 402 PK
Vanaf
799,00 €A
Boundless, Together

De kern van elke VinFast is een volledig aanpasbaar touchscreen van 15.6 inch met het vermogen om het volledige scherm van uw telefoon te spiegelen. Uw VinFast is zo ontworpen dat hij vanaf dag één een naadloze verlenging is van uw digitale identiteit, zodat u altijd verbonden bent.

Premium kwaliteit voor iedereen

Iedere VinFast heeft buitengewoon vakmanschap en service, en is betaalbaar. De allernieuwste technologie en ongeëvenaarde binnenruimte samen met een schitterend design van Pininfarina vormen de perfecte combinatie van kwaliteit en waarde.

Gebouwd voor veiligheid

Ons doel is een vijfsterrenbeoordeling van o-NCAP en daarom is elke VinFast gebouwd om te beschermen, met een volledig assortiment actieve en passieve veiligheidskenmerken, inclusief HUD-display, Drive Assist-technologie en toonaangevende digitale veiligheid.

Vermogen en range

De VF 8 en VF 9 zijn ontworpen rond geavanceerde lithium-ionaccu aandrijfsysteemplatformen die buitengewone prestaties, bereik en snellaad capaciteiten hebben en u altijd brengen waar u moet zijn

CO2-emissieniveau

Vandaag nadenken over de toekomst van morgen. Bij VinFast zetten we ons in voor duurzaamheid en de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zijn we er bijzonder trots op dat ons volledige VinFast-gamma uit 100% elektrische voertuigen bestaat en dus tijdens het rijden 0 gram CO2/km uitstoot.

Seamless Service
Naadloze service

Van mobiele service die naar u toe komt, ontworpen om de tijd optimaal te benutten en zo weinig mogelijk gedoe te hebben, tot over-the-air firmware-updates waarmee uw auto altijd vooruitloopt op de nieuwste ontwikkelingen: VinFast zet u op de eerste plaats, waardoor in het bezit zijn van een elektrische auto een ervaring wordt die echt aangenaam en eersteklas is.

Jaar
Garantie
Gedreven door vertrouwen

Wij geloven dat duurzaamheid niet ten koste zou moeten gaan van betrouwbaarheid. Daarom krijgt u bij elke VinFast een garantie van 10 jaar/maximaal 200.000 km1. Voeg hier nog ons uitgebreide accuprograma aan toe en u hebt de slimste optie die vandaag de dag te verkrijgen is op het gebied van elektrische auto’s.

Join the Charge

Door u aan te melden geeft u toestemming om uw gegevens te verwerken voor het ontvangen van gepersonaliseerde communicaties per e-mail. U kunt van gedachten veranderen door de link ‘uitschrijven’ in onze communicaties te gebruiken. Meer informatie over ons privacybeleid is hier beschikbaar.

Door u in te schrijven, ga u akkoord dat u gegevens worden verwerkt voor het ontvangen van gepersonaliseerde emails. U kunt van gedachte veranderen door de afmeldlink te gebruiken in onze communicatie. Meer informatie over ons privacybeleid vind u hier.

Dankjewel.

We nemen spoedig contact met je op.

Driven by Confidence
Abonneer nu

VF 8:

A) Tijdelijk vanaf 599,00 € per maand inclusief BTW *

* Op basis van netto operational lease van 60 maanden en 10.000 km per jaar, exclusief motorrijtuigenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud, banden. Deze prijs is inclusief huur van de batterij en uitgaande van een aanbetaling van 6.650,00 €. De leaseovereenkomst (HET VINFAST BATTERIJ-ABONNEMENTS PROGRAMMA) zal worden gesloten met FCA Capital Nederland B.V. (KvK nr. 30085071).

1) Startprijs voor VF 8 Eco met 260 kW motor en 8 kWh batterij. Prijs geldig voor levering in Nederland - prijs voor levering in andere landen kan variëren. Prijzen zijn onder voorbehoud. Voor het gebruik van het voertuig is een extra accu-abonnement nodig, waarvoor extra kosten in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van het VinFast Smart Driving Pack kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

 

VF 9:

A) Tijdelijk vanaf 799,00 € per maand inclusief BTW*

* Op basis van netto operational lease van 60 maanden en 10.000 km per jaar, exclusief motorrijtuigenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud, banden. Deze prijs is inclusief huur van de batterij en uitgaande van een aanbetaling van 13.050,00 € . De leaseovereenkomst (HET VINFAST BATTERIJ-ABONNEMENTS PROGRAMMA) zal worden gesloten met FCA Capital Nederland B.V. (KvK nr. 30085071).

1) Prijs inclusief batterij: vanafprijs voor VF 9 Eco, met 300 kW motor en 92 kWh Standards Range batterij. Prijs van toepassing voor levering in Nederland - prijs voor levering in andere landen kan variëren. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor het gebruik van het VinFast Smart Driving-pakket kunnen extra kosten in rekening worden gebracht

 

Gedreven door vertrouwen:

1) Overeenkomstig de garantievoorwaarden dekt de garantie de reparatie van software-, materiaal- en fabricagefouten of de vervanging van defecte onderdelen (zonder aandrijfaccu) in het kader van het beoogde gebruik van het voertuig voor een periode van 10 jaar of een maximale van 200.000 km, wat het eerst komt. De 12 volt startaccu en de banden vallen niet onder de garantie. Storingen in de tractiebatterij worden afgehandeld in overeenstemming met de voorwaarden van het batterijplanbeleid. De garantie is een aanvulling op en beperkt niet de wettelijke garantierechten van de koper jegens de verkoper.

 

VINFAST SLIM RIJDEN PAKKET:

1) In de standaard uitrusting zijn passieve veiligheid en ADAS-veiligheidsfuncties inbegrepen.
2) Drive Assist-functionaliteiten zijn assistentiesystemen die de bestuurder niet ontslaan van hun verantwoordelijkheid om te allen tijde de controle te houden over de auto. Drive Assist-functionaliteiten hebben snelheids- en andere beperkingen en er kan nooit volledig op worden vertrouwd.
3) Het kan zijn dat sommige functies niet beschikbaar of geactiveerd zijn op het moment waarop de auto geleverd wordt. Ze zullen dan later worden geüpdatet of geactiveerd via over-the-air firmware-updates.